Behandlinger

Behandlinger

Krops- balancering

Kropsafbalancering er en holistisk vestlig afbalanceringsform, som forbinder elementer fra den østlige helbredelseskunst, moderne vestlig medicin, kiropraktik, akupressur, ernæringsviden og bevægelseslærer.

Pris 600,-

For 3 behandlinger
Pris 1500,-
  

Læs mere her

Kranio Sakral Terapi

 

Pris 500,-

For 3 behandlinger
Pris 1300,-

Stressfrigørelse

Der arbejdes med forskellige afbalancerings teknikker, bl.a. afbalancering af energi-centre (chakra). Ændringer af dårlige vaner, afbalancering af fobier og stessfrigørelse af fortid og nutid.

Pris 600,- 

 

For 3 behandlinger

Pris 1500,-

Læs mere her

TFT - Tankefeltterapi

Tankefeltterapi, som også kaldes TFT, er en unik, effektiv og hurtig terapiform til behandling af psykologiske problemer, sygdomme og smerter.

Pris 600,-

For 3 behandlinger:
1500,-

Indlærings- kinesiologi

I Indlæringskinesiologi arbejder man ud fra et holistisk menneskesyn med den enkelte persons problemer, hvor korrektioner er baseret på prioritering af kroppens ”svar” netop nu. Korrektionerne er øvelser for sind og krop.

Pris 600,-

For 3 behandlinger
Pris 1500,-

Læs mere her

 Healing

Reiki healing

Reiki er en gammel Japansk Healingsteknik, Hvor man gennem energioverførsel aktiverer kroppens evne til at heale sig selv .

Pris  450,-

Læs mere her

Reiki fjernhealing

Få en fjernhealing hvis transporten er et problem eller tiden knap. Denne behandling er super tilgængelig og kræver kun at du sidder uforstyrret.

Fjernhealing virker på samme måde, som almindelig healing, bare over afstand. Fjernhealing er lige så effektfuld som Healing hvor klient og behandler er i samme rum. 

Pris  250,-

Læs mere her

Reiki fjernhealing af børn under 6 år

Fjernhealing virker på samme måde, som almindelig healing, bare over afstand. Ved børn kan man heale når de er lagt i seng om aftenen eller i middagsluren.

Pris   150,-

Læs mere her