Reiki Healing

Reiki er et Healingssystem, der gør det muligt på ufarlig, naturlig og Holistisk vis at behandle mange akutte og kroniske lidelser og fremkalde åndeligt, mentalt og følelsesmæssigt velbefindende.

Det er også styrkende, og hvis du er sund og rask, vil Reiki hjælpe dig med at blive ved med at være det.

Reiki tilfører livsenergi til modtageren og lindrer ofte smerter, forøger hastigheden af helbredelsesprocessen, formindsker stress og vitaliserer modtagerens energi.

Reiki samarbejde og understøtter alle andre behandlingsformer, både videnskabelige og spirituelle.

Reiki kan ikke skade og er ikke manipulerende, fordi det netop er klienten der ” trækker ” præcis den mængde energi som den pågældendes system har brug for.

Når Reiki tilføres, stimuleres modtagerens livsenergi således, at modtagerens energisystem oplades.

Mange Reiki og Holistisk orienteret behandler har den opfattelse, at sygdomme først viser sig på det ikke fysiske plan, og først senere kan ses i kroppen. Når den subtile krop eller aura-feltet bliver opladet, kan sundheden komme tilbage til den fysiske krop.

Reiki forøger kroppens naturlig evne til at helbrede sig selv.

Reiki virker på alle niveauer i krop, sind og ånd.

Reiki forløser blokeret energi, frembringer afslappelse og forløser føleser.

Reiki hjælper kroppen til at rense for affaldstoffer.

Reiki hjælper og understøtter kroppen med at genoprette og vedligeholde harmoni og ligevægt.

Reiki  virker også på dyr.

 

20140429_163041274_iOS

Behandling med Reiki healing

Jeg lægger mine hænder på eller lige ovenover modtageren med mine finger samlet, behandlingen kan også være rettet imod en mindre del af kroppen og varer dermed i kortere tid . Eller den kan gives som fjernhealing.

Under traditionel Reiki behandling holdes håndpositionerne ca. 3 til 4 minutter hvert sted. Med mindre Jeg mærker behov for længere tid.

Modtageren er fuldt påklædt, dog gerne i løst og behagelig tøj og uden sko. Det anbefales at modtageren ligger med et tæppe over sig, da det parasympatiske nervesystem ( den del af nervesystemet, som bl. Påvirker blodtryk, hjerterytme, åndedræt og fordøjelsessekreter ) nedsætter arbejdstempoet, hvorved kropstemperaturen synker.

Modtageren ligger afslappet og gerne med lukket øjne og lytter til afslappet musik. Reiki Healingen foregår uden for meget samtale, da modtageren derved oplever behandlingen bedst. Kvaliteten afhænger dog ikke af om der tales eller ej.

Under behandlingen overføres universel energi gennem mine håndflader og fingerspidser.

Under behandlingen anvendes ingen tryk. Modtageren føler som regel varme eller energi strømme fra mine hænder. Reiki er en intuitiv proces . Jeg er åben og indstillet på, som behandlingen at agere ud fra min intutition.

Behandlingen kan give dig enkelte eller flere af følgende fordele :

  • Smertelindring

  • Afstresning

  • Sindsro

  • Skabe harmoni i din krop

  • Give dig fornyet energi

  • Fjerne ubalancer

  • Større selvværd

  • Mere gennemslagskraft

images (34)