Helseprodukter

Aloeprodukter5

Aloe Vera har plejet og lindret i mange tusinde år

Aloe Vera er en subtropisk plante med tykke, kødfyldte blade, som kan lagre meget vand. I bladene findes en tyk gelé, som udover vand indeholder små mængder næringsstoffer som vitaminer, mineraler og sekundære plantestoffer. Geléen kan enten drikkes eller blandes med andre ingredienser til forskellige hud- og kropsplejeprodukter. Som kosttilskud hjælper Aloe Vera med til at holde maven i form.

 

 

Planterne dyrkes økologisk og høstes manueltAloeprodukter

Når planterne er moden og indholdet er mest næringsrigt, høstes planten manuelt. Planterne presses med det samme og den nypressede gelé stabiliseres straks ved hjælp af en patenteret proces som bevarer næringsstofferne og forhindrer oxidering. Stabiliseret Aloe Vera Gel er hovedingrediensen i de fleste af Forevers produkter.

 

 

Immunforsvaret

Vores immunforsvar har sit centrum i maven. Så når den har problemer reagerer hele kroppen negativt. At drikke Aloe Vera hver dag kan være en måde til at holde maven i form. En daglig dosis, er alt man behøver for at få en gladere mave.

Se relaterede produkter her.

Energi til hverdagen

Vi har behov for sund mad, frisk luft og en passende mængde motion for at have det godt. Det er ikke helt let i en travl hverdag. Så er det heldigt, at der er vitaminer, antioxidanter og andre naturkræfter på bøtter. Naturligvis uden konserveringsmidler og farvestoffer.

Se relaterede produkter her.

Bikubens hemmeligheder

Mennesket har altid elsket den søde og gode honning. Men bikuben gemmer også på andre hemmeligheder, som vi mennesker kan have glæde af f.eks. bidronningegelé og propolis. Forevers bi-produkter indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsforstærkere. Kun naturens egne ingredienser.

Se relaterede produkter her.

Sonya Skin Care

Tag gode vare på din hud, så den holder sig bød og smidig længere. Sonya Skin Care Collection er baseret på Aloe Vera og indeholder rigeligt med antioxidanter. Specielt hvid te, som stimulerer cellefornyelsen og øger hudens elasticitete og fugtighed.

Se relaterede produkter her.

Forkæl din hud

Fleur de Jouvence er et eksklusivt og mildt hudplejeprogram, pH-balanceret og dermatologisk testet – også på følsom hud. Aloe Vera er udgangspunktet i alle produkterne, som også er rig på stofferne som collagen, vitaminer og urter. Den ny formel indeholder ingen parabener.

Se relaterede produkter her.

Ind i mellem har man behov for eksperthjælp

Kedelig og livløs hud forårsages ofte af stress, træthed, sol og luftforurening. Med vores forskellige specialprodukter giver du huden en tiltrængt opkvikker.

Se relaterede produkter her.

Tag hånd om din hud

Sol, luftforurening og naturlig aldring påvirker mænd og kvinder i lige høj grad. Med gode produkter og en smule omsorg kan alle holde deres hud ung lidt længere. Vores naturlige produkter tilfører fugt, næring og vitaminer og de fleste passer til hele familien.

Se relaterede produkter her.

Se bedre ud I silhuet

Prøv Aloe Body Toning Kit, tretrinsprogram som kan give huden ny elasticitet og kroppen fastere konturer. Hvert produkt kan også købes separat.

Se relaterede produkter her.

Lav din egen spa-aften

Med vores skønne aromaterapiprodukter kan du skabe en dejlig afslappende og nydelsesfuld spa-oplevelse i dit eget badeværelse.

Se relaterede produkter her.

Tag hånd om dit hår

Hvis du vil føle dig fin fra top til tå, er håret ofte hårrejsende vigtig. Et pænt og sundt hår kræver en del omsorg. Tænk på at beskytte det mod sol og varme samt mod kulde. Anvend kun skånsomme og plejende produkter.

Se relaterede produkter her.

Øvrigt

Både Aloe Veterinary og Aloe MPD 2xUltra er mild og har hudplejende egenskaber – Aloe Veterinary er god til dyr, og Aloe MPD MPD 2xUltra kan bl.a anvendes som opvaskemiddel, som er skånsomt for hænderne.

  • Forever MDP 2x Ultra                                              243,-
  • MPD-dispenserflaske  (3 pakke)                              46,-
  • Aloe Veterinary Formula                                          199,-

Akupressur Ring

Pris pr. stk. 25,-

Daglig massage med akupressur ringen styrker immunforsvaret, forbedre blodcirkulationen, stimulerer meridianerne, aktiverer funktioner i organer og udjævner balancen mellem yin og yang i kroppen.

Akupressur ringen virker generelt beroligende og afslappende på krop og sjæl. Kroppens egne kræfter er permanent aktiveret, hvilket giver optimal organfunktion og balance i den indre sundhed.

Masser en til to gange dagligt i et par minutter på hver enkelte finger, rækkefølgen vælger du intuitivt selv.

Life Wave Plastre

Pris pr. stk. 25,-

Hvordan virker plastrene og hvad indeholder de?

 Plastrene indeholder vand, ilt og aminosyrer som vi også alle har naturligt i kroppen.

 Vores plastre er hermetisk lukket med såkaldt NANO teknologi – hvilket betyder, at intet i plastrene kan trænge ind i kroppen.

Af de ca. 500 aminosyrer ved vi at ca. 20 af disse er kroppens byggesten – derfor giver det mening, at det netop er Aminosyrer i plastrene. Når disse aminosyrer sammensættes omdannes de til proteiner. Vores led, muskler, organer, negle, hår m.m. består af proteiner. For at vækst, dannelse og vedligeholdelse af alle vores celler i kroppen skal kunne leve, er vores kroppe afhængige af proteiner.

Teknikken bag plastrene kaldes Lysterapi/Fototerapi. Når plastrerne sættes på kroppen og bliver aktiveret af vores kropsvarme, begynder de små vandkrystaller inde i plastrerne at lyse/glimte, og dermed sendes lysfrekvensen (selve kodningen i det specifikke plaster) til vores krop og beder den om at producerer eksempelvis Melatonin, som er tilfældet ved brug af Silen Nights.

Det fungerer på samme måde som når solen skinner på vores krop, da sender solens stråler en lysfrekvens til vores krop, og kroppen begynder så at producerer D Vitamin samt Melanin. Derfor kan vi ved hjælp af plastrene og ved at sætte dem på bestemte punkter/meridianbaner på kroppen lindre fx. smerter i kroppen, give mere energi osv.

Med andre ord teknikken hjælper kroppen til, at hjælpe sig selv.