TFT – Tankefeltterapi

Tankefeltterapi – TFT

Stress

TFT afbalancerer det autonome nervesystem. Derfor får du ofte hurtig effekt af behandlingen, som du så vil kunne mærke på blodtryk, hjerteflimmer, svimmelhed og samt andre symptomer på stress, –udbrændthed og træthed.

Traumer

Som følge af traumatiske oplevelser kan der opstår traumer og angsttilstande, Er man fx udsat for overfald, trafikulykker, dødsfald, sygdom eller skilsmisse, kan man komme til at lide af trauma.

Fobier

En fobi er en irrationel frygt for noget, man objektivt ved er ufarlig. Det kan være højdeskræk, flyskræk, angst for dyr, fx edderkopper, slanger og fugle, tandlægeskræk, klaustrofobi, præstationsangst og eksamensskræk, det at skulle holde en tale.

Angst 

Konstant følelse af angst uden identificerbar årsag. I TFT tager vi udgangspunkt i, hvor i kroppen angsten sidder, og ikke i årsagerne. Du kan måske lide af socialangst eller panikangst.

I en Argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med TFT.

Spiseforstyrrelser

TFT genskaber klientens evne til at vurdere sin krop realistisk. Denne lidelse dækker stort set altid over en eller flere former for angst.

 

Andet TFT har rigtig god effekt på:

•                          Akut trauma

•                          Sorg

•                          Kærlighedssvigt

•                          Skyldsfølelse

•                          Vrede/jalousi

•                          PTSD (Posttraumatisk stress)

•                          Fysiske smerter

•                          Koncentrationsproblemer

•                          Hyperaktivitet

•                          Migræne

•                          Tinnitus

•                          Depression

•                          Tvangstanker/lidelser

•                          Afhængighed som rygning, alkohol, ludomani m.m.

 

Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

Tankefeltterapi har ingen bivirkninger, og derfor kan du prøve det på alt det, du gerne vil have behandlet.

En af fordelene ved denne teknik er, at vi kan behandle f.eks. flyskræk uden at skulle sidde i maskinen, fordi kroppen ikke kender forskel på at være i en bestemt situation, og at tænke på, at du er der.

Tankefeltterapi er en metode, som vender op og ned på tidligere dogmer om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer og ubehag. Fordi tankefeltterapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi – og resultatet er forbløffende, det er en meget effektiv behandling, som hurtigt og smertefrit fjerner psykisk og fysisk ubehag.

Tankefeltterapi kombinerer metoder fra meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi og foregår ved, at man stimulerer punkter på kroppens energibaner med en let fingerbanken på meridianpunkter, efter bestemte mønstre. Dette gøres, alt imens man fokuserer på det ubehag eller den smerte, man har.

Mange som har forsøgt sig med langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer – men uden effekt. De kommer ved hjælp af Tankefeltterapi frem til en dyb forståelse af problemet og årsager til problemet. Problemet/ubehaget er nemlig lagret i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op igen og igen, ligegyldigt hvor meget man stritter imod, med TFT kommer man så dybt at man får fat i dette problem som er skyld i ubehaget.

Metoden er udviklet gennem 25 års forskning af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan, og er endvidere godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA.

Grundstenene i Tankefeltterapi er at man tænker krop, tanker og følelser som en enhed.
Hver eneste celle i et menneske er som et batteri i et menneske er som et batteri, med + og -. Energien  løber rundt i kroppens meridianbaner. På meridianbanerne ligger akupunkturpunkter og når man påvirker disse punkter, påvirker man energistrømmen.

 

 

TFT mand

Udbytte for dig:

Når du tager et forløb i Tankefeltterapi betyder det, at du lærer at bruge teknikken, samtidig med at du får behandlinger. Så har du altid i fremtiden har et værktøj ved hånden. Behandlingen er hurtig at gennemføre, når du har lært den, og det er muligt for enhver at lære den.

Behandlingens længde:

Jeg anbefaler, at du som udgangspunkt køber fem behandlinger. Det vil for mange vil være nok – suppleret med selvbehandling. Et normalt behandlingsforløb strækker sig over en periode på et par måneder. Er der kun behov for mindre end 5 behandlinger, får du naturligvis beløbet fra de sidste behandlinger refunderet.

En behandling varer ca. 1 ½ time.

Behandlingsforløb:

Jeg kan tilbyde dig :

•                          Fem sessioner, hvor den 1. behandling er med ½ times gratis indledende samtale

•                          Et minikursus i hvordan du kan hjælpe dig selv – resten af livet

•                          Mulighed for mail- og telefonsupport

•                          Kombineret behandling med Kinesiologi, Kranio Sakral terapi og Reiki healing

Lider du af komplekse fobier, angsttilstande og depression vil der ofte være brug for gentagne behandlinger over en periode for at sikre et godt og varigt resultat. Opfølgning er vigtig for at opnå en fuldstændig – og ikke bare en delvis – helbredelse.

TFT og børn:

TFT er effektiv til behandling af børn. Jo mindre barnet er, jo større behov er der for at behandle forældrene eller den person, der står nærmest, først. Så ved forældrene også hvad barnet gennemgår, men   det kan også have en meget positiv effekt på barnets helbredelse, når forældrene hjælpes af med deres angst og eventuel skyld vedrørende barnets problem.

Resultat:

TFT kan ikke klare alt alene. TFT skal først og fremmest ses som en komplementær behandling. Det er også vigtigt at spise sundt, få motion, lys, vand og vedligeholde et fornuftigt og godt forhold til sit arbejde og til andre mennesker.

 Tankefeltterapi er ikke en erstatning for at søge almindelig lægehjælp eller anden psykologisk hjælp.

 

Behandling5