Reiki Undervisning

Alle kan lærer at praktisere Reiki, det kræver ingen forkundskaber, man skal blot have et åbent sind og ønske at være kanal for Reiki energien.

Der findes flere grader af Reiki. Ved hver Reiki grad er der en indvielse, her får eleven Sanskritsymboler, det er dem der er med til at aktiverer energien.

Sanskritsymbolerne er figuer ligesom tegn og bogstaver, de anses for at være antenner, som man bruger til at stille ind på den universielle livs energi. Disse symboler relatere til de forskellige energiområder man healer i med Reiki.

Jeg uddanner reiki healere i 4 niveauer, Reiki grad 1, Reiki grad 2, Reiki grad 3/ Master og Reiki Master Teacher. Ved hvert trin er der indvielse af en Reiki Master Teacher til eleven, ved Reiki Master Teacher er der ene undervisning og deltagelse på et af de 3 Reiki hold.

På Reiki kurset åbner Jeg for Reiki energien, der gives symboler som implanteres i auraen, de skal bruges til healings processen, vi får blandt andet indblik i menneskets åndelig struktur, chakraerne og kundalini. Vi vil arbejde med personlig udvikling og spirituel udvikling.

Undervisningen og indvielserne foregår på små hold, med personlig undervisning, der vil være max. 4 personer på hvert hold.

Reiki 1: 

Her lærer du at heale dig selv og andre og mærke energierne. hvert hold.

På dette kursus du vil høre om Reikis historie, 21 dages renselsesproces og de 5 legemer.

Du vil lærer de håndpositioner, der bruges under en Reiki Healing af andre og en selvhealing.

Du vil modtage indvielse af det 1. symbol

Du vil herefter kunne give Reiki Healing til dig selv, andre mennesker, dyr og planter.

Reiki 2:

 

På dette kursus modtager du 2 symboler, som aktiverer en højre grad af Reiki energien, dette vil tillade dig at give healing til sindet/tanker/bevidstheden og sjælen/følelser/underbevidstheden, der vil bliver sat endnu mere kraft på din healing.

Healing på dette plan har virkning på mental- eller stress relateret- og følelsesmæssig problemer, samt afhængighed.

Du vil også modtage det Tibetansk symbol for jordforbindelse.

Derudover vil du lære at udføre fjernhealing, komme i kontakt med åndeverdenen, hjælpe ånder/sjæle over på den anden side og rense huse for dårlig energier.

Du vil her også lære at heale frem og tilbage i tiden.

Reiki 3 - Reiki Master:

På alle reiki niveauer bliver der selvfølgelig arbejdet med det åndelige, men her gøres det mere bevidst og der bliver sat endnu mere skub på din personlige og åndelige udvikling.

På dette kursus vil du vil du modtage det 4. og 5. symbol. Mester symbolerne.

Ved det 4. symbol skabes stærkere kanal mellem det fysiske selv og det højre selv, det kan bruges til forstærkelse af enhver anden form for healing, behandling og manifestere eller personlig transformationsarbejde.

Det 5. symbol vibrere på et højre på et højre niveau og respondere med vort højre selv eller sjælen. Den findes på et højre bevidsthedsplan.

Det Tibetanske mestersymbol, det repræsenterer hellig ild eller kundalini. Det siges at trække negativ energi og sygdom ud af kroppen, et rum eller en situation, og frigive den, den menes også at skabe åndelig vækst.

Vi kommer til at snakke om forberedelse for behandling, samtale og etik.

åndelige, men her gøres det mere bevidst og der bliver sat endnu mere skub på din personlige og åndelige udvikling.

Reiki 4 – Reiki Master Teacher:

Kurset tages individuelt og først efter du har god erfaring med Reiki healing og har arbejdet med det i nogle år.

Pris på Reiki kurser:

Reiki 1: kr. 1800,-

Reiki 2: kr. 1800,-

Reiki 3: kr. 1800,-

Reiki 4: kr. 5500,-

Alle Reiki kurser er incl. Kaffe/Te, frugt, manualer, supervision og tilbud om netværk.